Honda CB 650

R 2022

106.715 kr.Kontantpris (inkl. lev. omkostninger)
Årgang

2022

Farve

Candy Chromosphere Red

Km

0

Geartype

Manuel

Brændstof

Benzin

Forbrug

Ikke angivet

Beskrivelse

Standardudstyr:
Startspærre (HISS) - Slipperkobling - Digital instrumentering med speedometer, omdrejningstæller, dual trip meter, brændstofniveau og forbrug, ur og skifte- og gearindikator - ABS-bremser – LED for og bag

Beskrivelse
Hver dag er en rejse. Start din rejse med CB650, der altid er klar til at tage dig med på et uforglemmeligt urbant eventyr. CB650R leverer en magisk balance af motorkraft, smidighed og jævn acceleration i en stram og rå indpakning, der kendetegner den moderne sportslige motorcykel i vores Neo Sports Cafe serie. CB650R er med sit kraftfulde og ultrakompakte udseende og sin kraftfulde motor enestående i sin klasse.
Dens 4-cylinderede DOHC 16-ventils rækkemotor er bygget til at blive brugt og har en maksimal kraft, der er øget til 95 hk og med et moment på 63,4 Nm og rødt felt ved 12.000 o/m. (derudover findes 48 hk-konvertering for A2-kørekortsindehavere).

Tæt, kort gearing og et fantastisk træk gennem mellemområdet leverer sublim acceleration op gennem gearene. Luk øjnene og lyt til den 4-cylinderede symfoni der dannes, når omdrejningerne stiger. En assist/slipper-kobling gør de opadgående gearskift nemmere og kontrollerer hårde nedadgående gearskift, mens Honda Selectable Torque Control (HSTC) sørger for et godt baghjulsgreb under alle forhold.
Justerbare 41 mm Showa Separate Fork Function (SFF) USD-gafler giver smidig respons og optimal
føling med forhjulsgrebet. Komplet LED-lys tilfører et skarpt, moderne look. I 2021 er det digitale LCD-instrumentbræt blevet opdateret og der er tilføjet USB-C stik under sædet.
CB650R er minimal overflødig pynt og maksimal motorcykel.

Udstyr

Ikke angivet

Specifikationer

Alder og kilometerstand

Kilometertal

0

Model årgang

2022

Fabriksny

Ja

Motor og ydelse

Antal gear

6

Gear type

Manuel

Drivmiddel

Benzin

Maksimal effekt

95hk

Motorstørrelse

650l

Sikkerhed og økonomi
Rummelighed og mål

Karosseri

Touring

Farve

Candy Chromosphere Red

Antal døre

0

Antal sæder

2

Forhandlersreferencenummer

8032841

Pris

Pris (ink. lev. omkostninger)

106.715 kr.

Leveringsomkostninger

1.990 kr.