Honda CB 500

F 2022

74.500 kr.Kontantpris (inkl. lev. omkostninger)
Årgang

2022

Farve

Mat Axis Gray Metallic

Km

0

Geartype

Manuel

Brændstof

Benzin

Forbrug

Ikke angivet

Beskrivelse

Standardudstyr

Startspærre (HISS) - Slipperkobling - Digitalt speedometer med digitalt omdrejningstæller, dual trip meter, digitalt visning af brændstofniveau og forbrug, digitalt ur og gearindikator - ABS-bremser - USD forgaffel - LED for/bag
Beskrivelse

CB500F er køreoplevelse på motorcykel i sin reneste form. Det kompakte og aggressive design udstråler selvtillid og de nyeste opdateringer øger køreoplevelsen endnu mere. CB500F er en meget let kørt motorcykel og med sine smidige køreregenskaber er den bygget til at komme hurtigt og sikkert rundt i byens gader.

Den reagerer lynhurtigt på dine input og CB500F er meget mere end blot en ”begyndermotorcykel”. Den byder på masser af køreglæde for både den nye og den mere erfarne motorcyklist. Den væskekølede 8-ventilede 2-cylindrede rækkemotor i A2 kørekortskategorien leverer 48 hk ved 8.600 o/m med et maksimalt drejningsmoment på 43 Nm ved 6.500 o/m, har rigelig med acceleration og power til, at du mærker suget i maven, når du tager fat i gashåndtaget.

En assist/slipper-kobling gør desuden de opadgående gearskift nemmere og reducerer risikoen for låsning af baghjulet ved hårde nedadgående gearskift. I 2022 har CB500F fået SHOWA 41 mm SFF-BP USD teleskopforgaffel samt forbremse med dobbelt skive. Desuden har du nye farver at vælge i mellem.

Udstyr

Ikke angivet

Specifikationer

Alder og kilometerstand

Kilometertal

0

Model årgang

2022

Fabriksny

Ja

Motor og ydelse

Antal gear

6

Gear type

Manuel

Drivmiddel

Benzin

Maksimal effekt

48hk

Motorstørrelse

500l

Sikkerhed og økonomi
Rummelighed og mål

Karosseri

Transport

Farve

Mat Axis Gray Metallic

Antal døre

0

Antal sæder

2

Forhandlersreferencenummer

8031999

Pris

Pris (ink. lev. omkostninger)

74.500 kr.

Leveringsomkostninger

1.990 kr.